SC COLLINI SRL anunta intentia solicitarii a avizului de gospodarire a apelor  pentru  proiect “Lucrari de constructie foraje de irigatie”

Home » SC COLLINI SRL anunta intentia solicitarii a avizului de gospodarire a apelor  pentru  proiect “Lucrari de constructie foraje de irigatie”

SC COLLINI SRL, cu sediul  in loc. Bocsa, oras Bocsa, Calea Timisorii, nr. 1A, biroul 1, jud. Caras – Severin, ce intentioneaza sa obtina de la ABA BANAT, aviz de gospodarire a apelor  pentru  proiect “Lucrari de constructie foraje de irigatie”, propus in localitatea Ghertenis, CF 41023, jud. Caras – Severin. Aceasta investitie este noua. Ca rezultat al activitatii, nu vor rezulta ape uzate. Aceasta solicitare de aviz este in conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu completarile si modificarile ulterioare.Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare referitoare la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul la adresa indicata. Persoanele care doresc sa transmita sugestii/ observatii se pot adresa solicitantului dupa data de 29.05.2024.