Agentia pentru protectia mediului Constanta anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru S.C. AVI COMPLEX COGEALAC S.R.L.

Home » Agentia pentru protectia mediului Constanta anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru S.C. AVI COMPLEX COGEALAC S.R.L.

Agentia pentru protectia mediului Constanta, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru instalatia \”Ferma pentru cresterea puilor de carne » amplasata judetul Constanta, sat Tariverde, comuna Cogealac, tarla 111, parcela 553/34, avand ca operator SC AVI COMPLEX COGEALAC S.R.L. Activitatea se incadreaza Anexa 1 din Legea 278/2013 privind emisiile industriale pct. 6.6 Cresterea intensiva a pasarilor de curte si porcilor, cu capacitati de peste: a) 40.000 de locuri pentru pasari de curte. Informatiile privind solicitarea de actualizare, respectiv Formularul de solicitare si Raportul de amplasament, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru protectia mediului Constanta, strada Unirii nr. 23, municipiul Constanta, judetul Constanta, zilnic de luni pana vineri, intre orele 9.00 -13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.