Jurnal Anunțuri APM

Home » Jurnal Anunțuri APM
Toate ToateAviz de MediuAcord de MediuAutorizație de MediuDiverse
🔍

S.C. DEA & DLX INVEST S.R.L. si S.C. ICA CONSTRUCT RESIDENCE S.R.L., proprietari ai terenului situat in str. Stoian Militaru la nr. 48-50, SECTOR 4, BUCURESTI, in suprafata de 876,00 mp, anunta publicul interesat asupra depunerii in vederea consultarii publice a documentatiei PUD -”CONSTRUIREA UNUI IMOBIL CU DESTINATIA DE LOCUINTE COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME D+P+2E+E3R+E4-5R”. Documentatia a fost depusa pentru consultare la Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti la data 14.07.2024. Observatii/comentarii pot fi depuse in scris la sediul Sectorului 4, din B-dul George Cosbuc nr. 6-16 – Serviciul de Urbanism si Amenajarea Teritoriului sau pe adresa de e-mail contact@ps4.ro, in termen de 15 zile de la data de 14.07.2024.

BRAINAXY CLINIC S.R.L. cu sediul in: Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta solicita de la Agentia de Protectie a Mediului, obtinerea autorizatiei de mediu pentru obiectivul (activitatea): ACTIVITATI DE ASISTENTA SPITALICEASCA, CERCETARE – DEZVOLTARE IN ALTE STIINTE NATURALE SI INGINERIE, conform coduri CAEN rev.1: 8511, 7310 si rev.2: 8610, 7219, amplasat in Municipiul Constanta, Strada POET ANDREI MURESANU, Nr. 8, Judet Constanta. Persoanele fizice sau juridice interesate, pot depune eventuale contestatii sau sugestii, la sediul A.P.M. Constanta, strada Unirii nr. 23, telefon 546696.

ANUNTUL PUBLIC la procedura de autorizare. BANSCOV FOOD SRL cu sediul in judetul Calarasi, sat Orbean, Str Principala, nr 110, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: Restaurante, desfasurata in Calarasi, Str. Fabricii, nr. 18. Informatii se pot solicita la sediul AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI Calarasi, intre orele 9:00-12:00, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. Calarasi in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Persoanele fizice Viorica Necula, Dumitru Necula, Sabrina Necula, judet Buzau si Cristiana Necula, judet Prahova, titulari ai Amenajamentului fondului forestier proprietate privata a persoanelor fizice Viorica Necula, Dumitru Necula, Sabrina Necula, judet Buzau si Cristiana Necula judet Prahova UP I NECULA – cu amplasmentul pe raza judetelor Buzau si Prahova, anunță publicul interesat asupra depunerii primei versiuni a planului la A.P.M. Buzău în vederea obținerii avizului de mediu. Informaţiile privind varianta de plan înaintată pot fi consultate la sediul A.P.M. Buzău, str. Sf. Sava de la Buzau nr. 3, şi la sediul titularului din Puchenii Mari nr. 255-256, județul Prahova, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 8.00-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul A.P.M. Buzău, în termen de 15 zile calendaristice de la data apariției ultimului anunț.

ANUNŢ PUBLIC. SC CMA AUTO PAINT SRL, cu sediul in strada Baciului nr. 5, bloc 9, sector 5, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C-O.R.C.T.B cu CUI 50211861 informeaza la interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea 2030 Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor, desfasurata in str. Calea Ferentari, nr. 136, judeţul Bucuresti, sector 5. Informaţii privind documentaţia depusă pot fi obţinute la sediul APM Bucuresti Sector 6, strada Aleea Lacul Morii nr. 1, între orele 9:00-12:00 de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti Sector 6.

ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ
DIRECŢIA SILVICĂ CĂLĂRAŞI-OCOLUL SILVIC LEHLIU, titular al „AMENAJAMENT SILVIC AL OCOLULUI SILVIC LEHLIU PENTRU UNITĂŢILE DE PRODUCŢIE UP IV BUTA, UP X CERNAVODA, CU TERMEN DE VALABILITATE 5 ANI CARE SE SUPRAPUNE PESTE ARIA NATURALĂ PROTEJATĂ ROSPA0012 – BRATUL BORCEA, ROSCI0319 – MLASTINA DE LA FETESTI, ROSPA0039 – DUNARE OSTROAVE, ROSCI0022 – CANARALELE DUNARII”, amplasat in judetul Calarasi, anunță publicul interesat asupra finalizării Raportului de mediu, ce poate fi consultat la sediul titularului DIRECȚIA SILVICĂ CĂLĂRAŞI – OCOLUL SILVIC LEHLIU, strada Industriei, nr. 9, oras Lehliu-Gara, judetul Calarași, în zilele de luni – vineri, între orele 10:00-14:00 și la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, cu sediul în șoseaua Chiciului, nr. 2, municipiul Călărași, judetul Călărași, de luni-vineri între orele 10:00-14:00 și pe site-ul www.apmcl.anpm.ro pâna la data de 29.08.2024.
Comentariile și propunerile scrise din partea publicului interesat se primesc la sediul strada Industriei, nr. 9, oras Lehliu-Gara, judetul Calarași, și la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, cu sediul în șoseaua Chiciului, nr. 2, municipiul Călărași, judetul Călărași și pe adresa: office@apmcl.anpm.ro pâna la data de 29.08.2024. DEZBATEREA PUBLICĂ va avea loc la Primaria orasului Lehliu-Gara în data de 29.08.2024, ora 11:00.

Casa Regala, cu sediul in Bucuresti, anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare pentru Amenajamentului fondului forestier proprietate privata apartinand Altetei Sale Regale Principesa Margareta A Romaniei, Altetei Sale Regale Principesa Elena A Romaniei, Altetei Sale Regale Principesa Sofia A Romaniei, Altetei Sale Regale Principesa Maria A Romaniei si Walker Irina, judetul Brasov, de ”adoptare fara aviz” . Comentariile si sugestiile publicului asupra deciziei etapei de incadrare se primesc la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului ANPM BRASOV, Str. Politehnicii, Nr. 3, Brasov, Jud. Brasov, in termen de 10 zile de la data anuntului.

HANDARIC DANIEL CRISTIAN, titular al proiectului ”Construire spalatorie, boxe spalatorie auto, cladire de birouri in regim de inaltime P+1E si imprejmuire” propus a fi amplasat in Comuna Sacalaz (PUZ CEPARU), teren identificat prin CF nr. 418338 Sacalaz, jud. Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Construire spalatorie, boxe spalatorie auto, cladire de birouri in regim de inaltime P+1E si imprejmuire” propus a fi amplasat in Comuna Sacalaz (PUZ CEPARU), teren identificat prin CF nr. 418338 Sacalaz, jud. Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis din Timisoara, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, in zilele de luni – joi intre orele 8:00 – 16:00 si vineri intre orele 8:00 – 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro/ – Sectiunea acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Timis.

S.C. DEA&DLX INVEST S.R.L. si S.C. ICA CONSTRUCT RESIDENCE S.R.L., proprietari ai terenului situat in str. Stoian Militaru la nr. 48-50, SECTOR 4, BUCURESTI, in suprafata de 876,00 mp, anunta publicul interesat asupra depunerii in vederea consultarii publice a documentatiei PUD -”CONSTRUIREA UNUI IMOBIL CU DESTINATIA DE LOCUINTE COLECTIVE CU REGIM DE INALTIME D+P+2E+E3R+E4-5R”. Documentatia a fost depusa pentru consultare la Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti la data 14.07.2024. Observatii/comentarii pot fi depuse in scris la sediul Sectorului 4, din B-dul George Cosbuc nr. 6-16 – Serviciul de Urbanism si Amenajarea Teritoriului sau pe adresa de e-mail contact@ps4.ro, in termen de 15 zile de la data de 14.07.2024.